tiistai 2. helmikuuta 2010

Tico Tico!


Nyt on kokeiltu Novitan uutta ohutta sukkalankaa, Tico ticoa. Ihan ok.

Now I have tried Novita's new fingering sock yarn, Tico tico. Just ok.


Malli: Serpentine Socks, Wendy D. Johnson, rav
kirjasta "Socks from the Toe Up"
Lanka:
Novita Tico tico, väri 842,
75% villa, 25% polyamidi

Puikot: Addi pyöröt nro 2½
Koko: large, 39-40
Menekki: 65 g
Lisää kuvia

Pattern: Serpentine Socks by Wendy D. Johnson, rav
from the book "Socks from the Toe Up"

Yarn: Novita Tico tico, colorway 842,
75% wool, 25% nylon
, 65 gramsNeedles: Addi circulars size 2½
Size: large, 39-40
More pics


Lanka käyttäytyi ihan kiltisti, juoksi kerältä ilman ensimmäistäkään solmua. Väristä en oikein tiedä, onko se kaunis vai rumankaunis. Ainakin se sopii hyvin yhteen farkkujen kanssa.

The yarn behaved just nicely, ran out without any knots. I am not sure about the color. Is it beautiful or ugly and beautiful. At least it is very fitted with the jeans.

Ohje oli hyvä ja mallineule mukava. Kerrankin silmukkamäärä oli juuri se sama, millä minä yleensäkin sukat neulon ohuesta langasta, 56 s. Muuten tein ohjeen mukaan, mutta neuloin sukat peilikuviksi. Näissä on nyt se minulle ennestään uusi kantapää "Gusset heel".

The pattern was good and nice to knit. For once there where just as many stitches as I usually knit  my socks with, 56. Otherwise I followed the pattern but I made my socks reversed. There is a neew heel for me "Gusset heel" in these socks.


Erittäin helppo neuloa ja ihan ok. Ei tästä kuitenkaan suosikkiani tullut. Kyllä ranskalainen on kaikista eniten minun mieleeni. Se on parhaiten istuva ja kaunis.

It is very easy to knit and quite ok. But it is still not my favourite. The French heel is the best in my view. 

Huomenna on Haminan Puistokahvilan neuletapaaminen klo 14.30 -17.00. Tervetuloa kaikki mukaan neulomaan! Minulla on koulutusta ehkä jopa neljään asti, mutta tulen heti, kun sieltä pääsen. Ehkä jo aikaisemminkin. Nähdään!

Nyt tää menee käynnistämään uutta läppäriä ja kokeilemaan, toimiiko meillä täällä maalla mokkula... Peukut pystyyn! Niin ja korjaamaan kokeita...

terveisin

- Hepsi -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)