sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Puro-pipa / Puro Beanie



Malli: 23. Puro palmikkopipo, Novita syksy 2009, Lucia Biskupska
Lanka: Novita Puro, 100% villa, väri 806 jäätynyt karpalo

Puikot: Addi pyöröt nro 4½ ja 5
Koko: lapsi 7v silmukkamäärällä aikuiselle Silmänisku
Ennen kavennuksia neulottu n. 24 cm
Menekki: 80 g


Pattern: 23. Puro palmikkopipo, Novita syksy 2009 by Lucia Biskupska
Yarn:
Novita Puro, 100% wool, colorway 806 frozen cranberry, 80 grams
Needles: Knit Picks Harmony circulars size 4½ and 5
Size: stitches as child 7 years, suits for an adult Silmänisku
Knitted
about 24 cm before decreasings

Tämä pipo on tyttärelle ihan vaan yllärinä tehty ja tytär tykkää ja minä tykkään! Harvoin tulee nykyään neulottua Novitan langasta. Niinpä tämä uusi Puro oli aivan ihastuttava uusi tuttavuus. Se on ihanan pehmeää, ja värit liukuvat kauniisti. Ekassa kerässä oli heti alussa solmu, ja ajattelin jo, että jaa-ha, tällaista. Mutta muita solmuja ei ollut siinä eikä toisessakaan kerässä.

This beanie is made for my daughter just as an surprise and she likes and me likes! I knit nowadays very seldom with Novita yarn. So this new Puro was a very delightful new companionship. It is so soft and the colors slide so beautifully. There was one knot in the beginning of the first skein. And I already thought, oh boy, this is it. But there were no other knots.


Molemmat kerät aloitin sisältä. Huomasin, että ainakaan näissä kahdessa kerässä värit eivät menneet aivan samassa järjestyksessä, mikä on ihan mukava juttu. Tätä lankaa tulen kyllä käyttämään jatkossakin. Suosittelen!

I started the both skein inside. I noticed that the colors didn't go exactly in the same way at least in these two skeins. And that's a good thing, I think. I recommend this yarn!

Ohjetta sen verran muokkasin, että tein piposta parisen senttiä matalamman. Tein myös yhden kavennuskerroksen lisää, eli lopussa oli silmukoita 38. Silmukkamäärä on todella sen lapsen koon mukainen, mutta pipo on juuri sopiva aikuiselle.

I made the beanie a bit lower than in the pattern. And it is just fitted for an adult.

Loppuun vielä yksi kuva, jossa näkyy myös uusi pihalemmikkini, joka löytyi Backaksen puutarhalta Vantaalta. Jospa tätä ei kukaan saisi rikottua...

Just one pic where you can also see my new court pet. I found it from Backas garden. Maybe this one will stay intact...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)