torstai 9. heinäkuuta 2009

Novitaa ja Vintagea / Some Novita and some vintage


Maanantaina oli taas mukavaa Korialla neuletapaamisessa. Kiitos kaikille mukana olleille viihdyttävästä seurasta. Pettymys sen sijaan oli, ettei Novitan myymälässä ollut uusia lankoja. Huuto Siis ei voi ymmärtää! Luulisi, että sieltä niitä ensimmäiseski löytyisi. Olisi ollut niin mukava päästä hypistelemään No- eikun Puroa. Silmänisku Eilen kävin sitten Robbarissa varta vasten eikä se sentään aiheuttanut pettymystä. Siellähän niitä oli, Puroja, Tempoja ja uusia Nalleja. Nämä lähtivät matkaani:


Ihanilta tuntuvat, ei voi muuta sanoa. Ja nuo vyötteet - mahtavat! Toivottavasti langat myös ovat mukavia neuloa ja valmis neule kestää käyttöä. Tuolle Purolle on jo suunnitelma ja silloin sitä täytyy hakea lisää. Kunhan nyt ensin Novitan uusi lehti rantautuu tähän torppaan, kävin nimittäin netissä kurkkimassa malleja. Lankakuvia lisää taas Flickrissä.

Ennen Puroa täytyy tämä saada valmiiksi, Tai ainakin melkein...


Minä suorastaan rakastan näitä Vintage-kortteja! Tätä pesuainettahan tarvittaisiin vieläkin näille silkki-villa-huiveille!


Entäs tämä sitten? Kauneus kallein omaisuus?! Tietty!


Tämä sitten lohdutukseksi kaikille meille painon kanssa kamppaileville.


Niin että pää pystyyn muutkin kuin Taimit!

Kun tulin kotiin nämä kortit kassissa, satuin törmäämään tähän uuteen sivupohjaan. Pakkohan se oli ottaa käyttöön! Kiitos pohjasta kuuluu Blog Valleylle.

I have bought new Novita yarns. They are so soft and lovely. And the labels are just great. I also found those Vintage cards in a nice little shop. The last one tells that the slimness is ugly and only plump ladies are beautiful. Nice and so comforting!

I just had to take this new template with me. I found it after I have bought those cards. This is great! Thanks to Blog Valley!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos kommentistasi! =)